Produk & Perkhidmatan

MAJLIS PENYERAHAN RUMAH TAMAN BALAI BESAR KEPADA DATO' AZIZULHASNI BIN AWANG

MAJLIS PENYERAHAN RUMAH TAMAN BALAI BESAR KEPADA DATO' AZIZULHASNI BIN AWANG

20 Mac 2024 – Majlis penyerahan kunci rumah milik pelumba basikal trek professional Malaysia, Dato’ Azizulhasni Awang telah berjaya disempurnakan oleh Ketua Pegawai Operasi PMINT, Tuan Haji Azmal bin Azaddin bagi meraikan kejayaan beliau yang telah mengharumkan nama Negara dan membanggakan seluruh rakyat negeri Terengganu di persada antarabangsa pada Sukan Olimpik Tokyo 2020 yang lalu. Pihak Kerajaan Negeri Terengganu bersama PMINT telah memilih projek perumahan berdekatan kampung kelahiran Dato’ Mohd Azizulhasni Awang di Dungun iaitu di Taman PMINT Balai Besar dimana ianya berdekatan dengan Velodrom Dungun yang akan menjadi venue pertandingan basikal trek pada masa akan datang. Turut hadir pada majlis tersebut, Encik Mohd Anuar bin Abdullah (Ketua Pegawai Korporat), Pengurus Besar Pengurusan Hartanah dan Pengurus Bahagian Jualan dan Sewaan. Semoga sumbangan Kerajaan Negeri Terengganu dan PMINT ini akan memberikan suntikan semangat kepada beliau untuk terus mengekalkan kecemerlangan di Sukan Olimpik Paris 2024 yang akan bermula pada Julai ini.

20 Mac 2024 – Majlis penyerahan kunci rumah milik pelumba basikal trek professional Malaysia, Dato’ Azizulhasni Awang telah berjaya disempurnakan oleh Ketua Pegawai Operasi PMINT, Tuan Haji Azmal bin Azaddin bagi meraikan kejayaan beliau yang telah mengharumkan nama Negara dan membanggakan seluruh rakyat negeri Terengganu di persada antarabangsa pada Sukan Olimpik Tokyo 2020 yang lalu.

Pihak Kerajaan Negeri Terengganu bersama PMINT telah memilih projek perumahan berdekatan kampung kelahiran Dato’ Mohd Azizulhasni Awang di Dungun iaitu di Taman PMINT Balai Besar dimana ianya berdekatan dengan Velodrom Dungun yang akan menjadi venue pertandingan basikal trek pada masa akan datang. Turut hadir pada majlis tersebut, Encik Mohd Anuar bin Abdullah (Ketua Pegawai Korporat), Pengurus Besar Pengurusan Hartanah dan Pengurus Bahagian Jualan dan Sewaan.

Semoga sumbangan Kerajaan Negeri Terengganu dan PMINT ini akan memberikan suntikan semangat kepada beliau untuk terus mengekalkan kecemerlangan di Sukan Olimpik Paris 2024 yang akan bermula pada Julai ini.

PMINT logo
Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu,
Tingkat 14, Menara PMINT,
Jalan Sultan Ismail,
20200 Kuala Terengganu.

GPS : 5.33048, 103.1362

T : +609 627 8000
F : +609 623 3880
E : admin[at]pmint[dot]gov[dot]my

 

Pautan

govterengganumsc
mdecmampu

Kemaskini Terkini

  •  Rabu 03 April 2024, 02:33:49.

Jumlah Pelawat

00771774

Portal Rasmi Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu

MyGov Portal Amiro Technology Sdn Bhd
MYPMINT

Dasar Privasi

Senarai Projek Perumahan RMM RPMM Terkini Mengikut Daerah